Mandy Nellestein geboren (1967) en woonachtig in Ede.

Vanaf mijn vroegste herinnering ben ik met tekenen en spelen met schrift bezig geweest. Misschien niet verwonderlijk met een schilderes als moeder en tekenaar-ontwerper als vader.

De drive om creatief bezig te zijn heeft mij nooit verlaten. Mijn voorkeur ging altijd uit naar natuur, dieren, met name paarden en honden.

Ik heb mijzelf gedurende en na mijn schooltijd autodidact ontwikkeld en heb jaren gewerkt als illustrator en striptekenaar voor verschillende paarden- en honden magazines.Op latere leeftijd ontdekte ik academie te Wildt waar ik lessen gevolgd heb en vervolgens een tijd zelf les heb gegeven in het fijnschilderen met aquarelverf.

Mijn eigen onderwerpen werk ik het liefst uit in olieverf, maar aquarel zie ik als een heerlijke uitdaging. Schreef hier een cursus over die nu, naast schilderen met olieverf en acryl, te volgen is in mijn wekelijkse of maandelijkse lessen.

Sinds enige jaren schilder ik ook graag portretten, wildlife en oldtimerportretten("smoelen" van oude auto's). Ik illustreer nu mijn eigen boeken waarvan er tot nu toe één uit is; Framgord. Drie nieuwe staan op stapel.